Haber Global

Haberler ve Dergiler Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 0 bytes
  • Sürüm
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici

Haber Global indir. Hava Durumu kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Haber Global. Son Dakika Haber, iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazınıza ücret ödemeden indirerek güncel bilgiler hakkında hızla bilgi birikiminizi artırabilirsiniz. Hem kullanımı kolay hem de akıllı cep telefonunuzu daha verimli kullanacağınız Haber Global uygulamasında kullanıcılar için farklı kategoriler yer alıyor. Her bir kategori içerisinde farklı temadan içerikler yer alıyor. Siyaset, ekonomi, piyasalar, spor, magazin gündeminde en detaylı son dakika haberleri Haber Global uygulamasıyla herkesten önce cep telefonunuza gelsin. Uygulama mağazasının en çok indirilen mobil uygulamalarından biri olan Haber Global ile akıllı cihazınızı olduğundan daha verimli hale getirebilirsiniz. Gündemde yaşanan olayları takip etmekte güçlük çekiyorsanız bu konu hakkında cep telefonunuzu daha verimli hale getirmeyi tercih etmelisiniz.

Anlık bildirimler ile en son haberleri, en çok konuşulan ve tartışılan gelişmeleri saniye saniye, reklama boğulmadan sade ve temiz bir uygulamada takip etmek için Haber Global uygulamasını indirin. Önemli bilgiler Haber Global ile beraber size bildirimler şeklinde sunulacak. Bu sayede hiç bir bilgiyi kaçırmadan sunulan içeriklerden hızlıca faydalanmanın tadını çıkaracaksınız. Haber Global uygulaması ile beraber dünyada ve Türkiye’den en dikkat çekici haberlerden haberdar olabilme özelliklerini kaybetmeyin. Hem kendi ülkemizde hem de dünyada yaşanan olaylardan geri kalmamak adına tercih edeceğiniz en iyi uygulamalardan biri olan Haber Global ile bilgi birikiminizi artırmanız mümkün olacak. Farklı kategoriler ile zenginleştirilmiş olan bu kaliteli haber uygulaması akıllı cihazınızda oldukça az bir alan kaplayacak ve bu sayede de kullanım esnasında herhangi bir sorun yaşamanızın önüne geçilecektir.

Haber Global indir

Hem kullanımı kolay hem de sunduğu içerikler ile tatmin etmeyi başaran Haber Global uygulaması akıllı cihazınızın kullanım alanını değiştirecek içerikler ile doludur. Uygulama açık olmadığında bile gelecek anlık bildirimlerle son dakika haberini okuyabilme imkanını tek bir uygulama ile elde edebilirsiniz. Haber Global televizyonunu izleyebilme özelliği de okumanın yanı sıra izleme alışkanlıklarınızı da değiştirebilirsiniz. Parmağınızı sağa veya sola kaydırarak haberler arasında geçiş yaparak uygulamadan kolayca faydalanabilirsiniz. Dolar, Euro, Altın, Borsa fiyatlarını da güncel bir şekilde takip edebilirsiniz. Her bir içeriği ile kullanıcıların beğenisini kazanan Haber Global uygulaması akıllı cihazınızda bulunması gereken en önemli uygulamalardan biridir.

Yaşadığınız şehirde hava durumunu anlık olarak görebilme özelliği de sunan Haber Global uygulamasını cep telefonunuza tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Futbolla ilgili son dakika gelişmelerini ve transfer haberlerini herkesten önce öğrenebilme, Süper Lig puan durumu, maç fikstürü gibi bilgilere anında ulaşabilme, amatör sporlarla ilgili en çarpıcı detayları anında akıllı cihazınızda yer alacak olan Haber Global ile takip edin. En çarpıcı fotoğraflara foto haber ve galerilerle haberlerin görsel içeriklerini de uygulama ile beraber elde edebilirsiniz. Günün dikkat çekici videolarını, ilginç görüntüleri izleyebilme imkanına sahip olacaksınız.

Haber Global indir